Clonele iPhone sosesc acum de la Nokia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.897 ori
<b>Clonele iPhone sosesc acum de la Nokia</b>In ciuda defectelor sale, Apple iPhone este inca un succes rasunator al lui Steve Jobs si al echipei sale din Cupertino. Iata ca si ceilalti producatori de terminale au observat acest lucru si vor sa bata fierul cat e cald....Nokia este una dintre aceste...

In ciuda defectelor sale, Apple iPhone este inca un succes rasunator al lui Steve Jobs si al echipei sale din Cupertino. Iata ca si ceilalti producatori de terminale au observat acest lucru si vor sa bata fierul cat e cald....Nokia este una dintre aceste companii, care si-a manifestat dorinta de a "imprumuta" din feature-urile hitului produs de Apple.

Cateva companii din Taiwan au anuntat de asemenea ca lucreaza deja la terminale care seamana cu iPhone, iar acestea vor fi disponibile la inceputul anului 2008. Printre numele vehiculate drept companii producatoare de clone iPhone se numara Asustek Computer, BenQ, Compal Communications si Arima Communications, acestea tintind publicul format din oameni de afaceri cu ajutorul unor handseturi ce ruleaza sistemul de operare Windows Mobile.

E foarte posibil ca aceste telefoane mobile dotat cu display-uri de tip touchscreen sa includa feature-uri de top ca GPS, 3G si WiFi. Chiar si in afara Taiwanului, producatorii cu nume mari iau in calcul o abordare de tip iPhone... Samsung si LG Electronics si-au manifestat deja intentia de a adera la trend si chiar cel mai mare producator din lume, Nokia lucreaza (conform zvonurilor) la o clona iPhone. Rezultatul va fi un terminal care va rula Symbian si va sosi pe piata in prima jumatate a lui 2008. Sa fie oare handsetul conceptul Nokia Aeon din imaginea de mai sus?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×