CNN si Ericsson prezinta descoperirile din cadrul studiului asupra televiziunii mobile

1.351 ori
<b>CNN si Ericsson prezinta descoperirile din cadrul studiului asupra televiziunii mobile</b>Televiziunea mobila va cunoaste o ascensiune rapida, datorita cererii clientilor, iar serviciul a devenit aplicatia numarul 1 pe care clientii o doresc pe telefonul lor. Aceste concluzii au fost trase dupa efectuarea unui studiu asupra comportamentului...

Televiziunea mobila va cunoaste o ascensiune rapida, datorita cererii clientilor, iar serviciul a devenit aplicatia numarul 1 pe care clientii o doresc pe telefonul lor. Aceste concluzii au fost trase dupa efectuarea unui studiu asupra comportamentului viitorilor clienti, efectuat de Ericsson si CNN.

Rezultatele arata ca peste o treime din repondenti (34%) au mentionat suportul TV drept cea mai cautata functie pe un telefon mobil, iar 44% au afirmat ca vor adopta aceasta tehnologie in urmatorii ani. De asemenea, 57% dintre repondenti au declarat ca folosesc tehnologia foto pentru a trimite si primi imagini lunar, facand aceasta activitate una dintre cele mai populare. Trendul este dovedit si de catre popularitatea serviciului iReport, lansat de CNN in 2006. Acesta a adus peste 50.000 de continuturi uploadate, de la imagini la clipuri filmate cu telefonul, in 189 de tari din lume, creand un fenomen numit "citizen journalism".

Conform aceluiasi studiu, unul din 4 utilizatori de servicii de televiziune mobila se uita zilnic la programe pe handsetul lor, in vreme ce jumatate il folosesc saptamanal. Cu 77% conduc stirile la capitolul genuri de programe TV vizionate pe telefonul mobil, iar publicul prefera si televiziunea programata (48%). In 2007 CNN International a prezentat oficial noul sau serviciu mobil finantat de reclame. CNN Mobile permite utilizatorilor sa fie informati oriunde s-ar afla si reprezinta o platforma excelenta pentru advertising.

Ce parere aveti despre dezvoltarea televiziunii moderne? Ati fi de acord sa platiti putin mai mult pentru noile terminale mobile, doar pentru ca aceasta includ functii TV?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×