Premii pentru toate companiile la GSMA Mobile Awards

860 ori
<b>Premii pentru toate companiile la GSMA Mobile Awards</b>Dupa premiile Grammy, inainte de Oscaruri si dupa premiile BAFTA ne va interesa cu siguranta editia cu numarul 13 a premiilor anuale GSMA Global Mobile. Acestea au fost decernate in cadrul Mobile World Congress 2008, la Barcelona. Printre gazde s-au...

Dupa premiile Grammy, inainte de Oscaruri si dupa premiile BAFTA ne va interesa cu siguranta editia cu numarul 13 a premiilor anuale GSMA Global Mobile. Acestea au fost decernate in cadrul Mobile World Congress 2008, la Barcelona.

Printre gazde s-au numarat celebritati ca Robert Redford, Isabella Rossellini, Sherlyn Chopra si Will.i.am de la Black Eyed Peas. Lista de castigatori ai premiilor festivitatii a inclus si jocurile My Hangman (Glu Mobile) si Call of the Pharaoh (Cellufun), premianti la categoria "Cel mai bun joc pe telefonul mobil". Cel mai bun serviciu mobil de muzica a fost desemnat MusicStation, al celor de la Omnifone, in vreme ce premiul pentru cel mai bun serviciu mobil video a fost decernat celor de la mywaves.

La capitolul mobile social networking, myGamma.com al celor de la BuzzCity si-a adjudecat premiul, in vreme ce Yahoo! Go for Mobile 2.0 a obtinut premiul "Best Mobile Infotainment Portal" la categoria stiri/divertisment. Cel mai bun produs mobil/serviciu a fost desemnat Windows Mobile 6, in vreme ce la capitolul messaging a triumfat System Seven 7.0 (Seven). Va va interesa sa aflati ca terminalul anului a fost desemnat Sony Ericsson W910 Walkman, iar cel mai bun serviciu de roaming a fost declarat Syniverse Datanet.

Lista completa de premianti se afla aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×