Premii pentru toate companiile la GSMA Mobile Awards

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 811 ori
<b>Premii pentru toate companiile la GSMA Mobile Awards</b>Dupa premiile Grammy, inainte de Oscaruri si dupa premiile BAFTA ne va interesa cu siguranta editia cu numarul 13 a premiilor anuale GSMA Global Mobile. Acestea au fost decernate in cadrul Mobile World Congress 2008, la Barcelona. Printre gazde s-au...

Dupa premiile Grammy, inainte de Oscaruri si dupa premiile BAFTA ne va interesa cu siguranta editia cu numarul 13 a premiilor anuale GSMA Global Mobile. Acestea au fost decernate in cadrul Mobile World Congress 2008, la Barcelona.

Printre gazde s-au numarat celebritati ca Robert Redford, Isabella Rossellini, Sherlyn Chopra si Will.i.am de la Black Eyed Peas. Lista de castigatori ai premiilor festivitatii a inclus si jocurile My Hangman (Glu Mobile) si Call of the Pharaoh (Cellufun), premianti la categoria "Cel mai bun joc pe telefonul mobil". Cel mai bun serviciu mobil de muzica a fost desemnat MusicStation, al celor de la Omnifone, in vreme ce premiul pentru cel mai bun serviciu mobil video a fost decernat celor de la mywaves.

La capitolul mobile social networking, myGamma.com al celor de la BuzzCity si-a adjudecat premiul, in vreme ce Yahoo! Go for Mobile 2.0 a obtinut premiul "Best Mobile Infotainment Portal" la categoria stiri/divertisment. Cel mai bun produs mobil/serviciu a fost desemnat Windows Mobile 6, in vreme ce la capitolul messaging a triumfat System Seven 7.0 (Seven). Va va interesa sa aflati ca terminalul anului a fost desemnat Sony Ericsson W910 Walkman, iar cel mai bun serviciu de roaming a fost declarat Syniverse Datanet.

Lista completa de premianti se afla aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×