Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak considera iPhone mai bun decat terminalele Android

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.294 ori
<b>Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak considera iPhone mai bun decat terminalele Android</b>Intr-un interviu recent cu publicatia Seoul Economic Daily, co-fondatorul Apple, Steve Wozniak a mentionat ca el considera iPhone-ul mai bun decat terminalele Android. Cunoscut si drept Woz, celalalt Steve de la Apple detine 3 iPhone-uri si un iPad, deci...

Intr-un interviu recent cu publicatia Seoul Economic Daily, co-fondatorul Apple, Steve Wozniak a mentionat ca el considera iPhone-ul mai bun decat terminalele Android. Cunoscut si drept Woz, celalalt Steve de la Apple detine 3 iPhone-uri si un iPad, deci preferinta sa nu ne surprinde.

Totusi, Woz a reusit sa fie impartial, laudand functia de recunoastere vocala de pe Android, cu accentul pe terminalul Nexus One. Acelasi personaj a mai incurajat companiile din Korea sa fie mai deschise si sa nu mai supraincarce terminalele cu functii inutile. Woz a tinut sa afirme ca e foarte important ca produsele sa fie adaptate utilizatorilor si nu invers.

E amuzant sa-l auzim spunand asta, gandindu-ne ca utilizatorul trebuie sa tina mana intr-un anumit fel pentru ca iPhone 4 sa nu isi piarda semnalul. In aceste conditii, oricate defecte ar avea telefoanele Android, ele sunt create macar cu acel respect esential pentru utilizator.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×