Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak considera iPhone mai bun decat terminalele Android

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.272 ori
<b>Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak considera iPhone mai bun decat terminalele Android</b>Intr-un interviu recent cu publicatia Seoul Economic Daily, co-fondatorul Apple, Steve Wozniak a mentionat ca el considera iPhone-ul mai bun decat terminalele Android. Cunoscut si drept Woz, celalalt Steve de la Apple detine 3 iPhone-uri si un iPad, deci...

Intr-un interviu recent cu publicatia Seoul Economic Daily, co-fondatorul Apple, Steve Wozniak a mentionat ca el considera iPhone-ul mai bun decat terminalele Android. Cunoscut si drept Woz, celalalt Steve de la Apple detine 3 iPhone-uri si un iPad, deci preferinta sa nu ne surprinde.

Totusi, Woz a reusit sa fie impartial, laudand functia de recunoastere vocala de pe Android, cu accentul pe terminalul Nexus One. Acelasi personaj a mai incurajat companiile din Korea sa fie mai deschise si sa nu mai supraincarce terminalele cu functii inutile. Woz a tinut sa afirme ca e foarte important ca produsele sa fie adaptate utilizatorilor si nu invers.

E amuzant sa-l auzim spunand asta, gandindu-ne ca utilizatorul trebuie sa tina mana intr-un anumit fel pentru ca iPhone 4 sa nu isi piarda semnalul. In aceste conditii, oricate defecte ar avea telefoanele Android, ele sunt create macar cu acel respect esential pentru utilizator.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×