YouTube lanseaza Leanback, o interfata pentru televiziune si o noua varianta a site-ului sau mobil (Video)

Autor:  | Publicat în:  YouTube 1.144 ori
<b>YouTube lanseaza Leanback, o interfata pentru televiziune si o noua varianta a site-ului sau mobil (Video)</b>YouTube nu se opreste cu lansarile la noul format 4K, prezentand si alte inovatii, precum Leanback, o interfata destinata televizoarelor in special. Aceasta a putut fi vazuta in actiune la momentul lansarii lui Google TV. In plus, YouTube a mai lansat si...

YouTube nu se opreste cu lansarile la noul format 4K, prezentand si alte inovatii, precum Leanback, o interfata destinata televizoarelor in special. Aceasta a putut fi vazuta in actiune la momentul lansarii lui Google TV. In plus, YouTube a mai lansat si o noua versiune a site-ului sau mobil, pe care o puteti urmari in actiune mai jos.

Revenind la Leanback, aceasta interfata TV este operabila exclusiv prin intermediul tastelor tip "sageti", nefiind compatibila cu mouse-ul. Prin intermediul sau veti face trecerea prin feed-uri, recomandari, categorii, optiuni de playback si veti accesa si bara de cautare. Clipurile video inglobeaza intregul meniu al browserului si vor oferi si optiuni HD.

In ce priveste noul site mobil YouTube, acesta vine cu o interfata mai user-friendly, optiuni ca Favorites si Ratings, plus o experienta mai rapida. In clipurile de mai jos puteti vedea Leanback in actiune si noua versiune mobila de YouTube:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×