Coada la Samsung Galaxy S III și epuizare de stoc În Marea Britanie!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.208 ori
<b>Coada la Samsung Galaxy S III și epuizare de stoc În Marea Britanie!</b>Samsung Galaxy S III se dovedeste încă o dată a fi un hit, pentru început în Marea Britanie. Nu că nu am fi avut destule indicii că smartphone-ul va bate recorduri, de vreme ce a înregistrat 9 milioane de precomenzi la puțin timp după anunțarea...

Samsung Galaxy S III se dovedeste încă o dată a fi un hit, pentru început în Marea Britanie. Nu că nu am fi avut destule indicii că smartphone-ul va bate recorduri, de vreme ce a înregistrat 9 milioane de precomenzi la puțin timp după anunțarea sa oficială. Ei bine el este disponibil deja în UK, unde au început cozile și epuizarea de stocuri.

Noul flagship Samsung, dotat cu ecran HD Super AMOLED de 4.8 inch și CPU quad core Exynos a cauzat cozi precum cele din imagine în toate magazinele britanice în care a sosit, fie prin retaileri sau operatori. Se pare că în special varianta albastră a telefonului are probleme cu stocul, urmând ca acum timpul de livrare pentru această variantă să ajungă la 2-3 săptămâni. Operatorii britanici și retailerii au crescut la rândul lor timpul de livrare, O2 anunțând 5 zile de așteptare, Vodafone 4 zile, iar T-Mobile promițând că livrările vor avea loc mâine.

Retailerul online Clove va livra telefoanele după 1 iunie și li se recomandă clienților să sune la magazine înainte să le viziteze, pentru a nu face drumul degeaba și a pierde timpul la coadă. Până acum 2-3 ani cozile pentru un smartphone de nouă generație păreau asociate strict cu Apple iPhone, dar iată-ne în 2012, cu lume la coadă pentru Nokia Lumia 800 în China și la Galaxy S III în Marea Britanie. Percepțiile se schimbă, se pare... Sa vedem daca si publicul din Romania va reactiona la fel la sosirea urmasul lui Galaxy S II.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×