Cofondatorul OnePlus consideră că OnePlus Two va fi la fel de relevant pentru 2015, ca Galaxy S6 sau iPhone 6

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.312 ori
<b>Cofondatorul OnePlus consideră că OnePlus Two va fi la fel de relevant pentru 2015, ca Galaxy S6 sau iPhone 6</b>Pe 26 martie cei de la OnePlus au organizat o sesiune Ask Me Anything pe Reddit, &icirc;n cadrul căreia oficialii companiei răspundeau la &icirc;ntrebările fanilor. Printre acestea s-au numărat şi &icirc;ntrebări legate de OnePlus Two, flagshipul...

Pe 26 martie cei de la OnePlus au organizat o sesiune Ask Me Anything pe Reddit, în cadrul căreia oficialii companiei răspundeau la întrebările fanilor. Printre acestea s-au numărat şi întrebări legate de OnePlus Two, flagshipul firmei chineze pe 2015.

După un an 2014 foarte reuşit, în care OnePlus a lansat primul său smartphone şi a ajuns rapid un brand cunoscut, aşteptările sunt mari pentru 2015. Ei bine la sesiunea AMA de pe Redit a participat si Carl Pei, cofondator al companiei, care a răspuns şi la întrebări legate de OnePlus Two. El a declarat că noul terminal, care ar trebui să sosească în trimestrul 3 va fi unul dintre cele 4 mari modele de telefoane ale anului.

Cofondatorul OnePlus considera că OnePlus Two va fi la fel de

În acest cvartet oficialul a menţionat şi Samsung Galaxy S6, iPhone 6s şi HTC One M9, flagshipurile marilor companii din zona smartphone pe acest an. Nu avem încă detalii oficiale despre noul model OnePlus, dar zvonurile vorbesc despre un ecran Quad HD de 5.5 inch, 4 GB RAM şi un procesor octa core Snapdragon 810, plus un sasiu metalic. Evident, preţul va fi mai mare decât al lui OnePlus One.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×