Comercianții chinezi încep a vinde huse pentru Nexus 5 (2015); iată cum arată acestea

1.510 ori
<b>Comercianții chinezi încep a vinde huse pentru Nexus 5 (2015); iată cum arată acestea</b>Dacă anterior aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor huse pentru Nexus 5 (2015), iată că astăzi descoperim ceva mai interesant, și anume faptul că retailerii chinezi au &icirc;nceput deja să pună la v&acirc;nzare aceste accesorii....

Dacă anterior aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor huse pentru Nexus 5 (2015), iată că astăzi descoperim ceva mai interesant, și anume faptul că retailerii chinezi au început deja să pună la vânzare aceste accesorii. Magazinul în cauză este oppomart.com, site unde vedem diferite variante pentru o carcasă din silicon.

La fel ca și în randările precedente, remarcăm câteva dintre caracteristicile acestui viitor device, și anume difuzoarele stereo frontal, blițul LED + senzorul Color Spectrum pe care l-am întâlnit pe LG G4, telemetrul laser, dar și camera foto plasată central.

Sub acest senzor se află și un scanner de amprente, dotare pe care și modelul Nexus produs de către Huawei o va adopta. Din câte aflam mai acum câteva zile, LG Nexus 5 (2015) va sosi cu display de 5.2 inch, procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, și un port USB Type-C reversibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×