Comisia Europeană aprobă folosirea device-urilor electronice În avion

1.095 ori
<b>Comisia Europeană aprobă folosirea device-urilor electronice În avion</b>Se pare că de acum înainte toți pasagerii care vor călători în spațiul Uniunii Europene vor putea folosi terminalele mobile atât în timpul zborului, cât și la decolare sau aterizare. în cursul acestei luni, cei de la Agenția Europeană de...

Se pare că de acum înainte toți pasagerii care vor călători în spațiul Uniunii Europene vor putea folosi terminalele mobile atât în timpul zborului, cât și la decolare sau aterizare. în cursul acestei luni, cei de la Agenția Europeană de Siguranță Aviatică vor efectua diverse teste de siguranță, urmând ca în luna decembrie să ne putem folosi gadget-urile pe tot timpul zborului.

De asemenea lista completă a terminalelor ce pot fi folosite în avion va fi publicată până la sfârșitul lunii noiembrie. Aceasta aprobare vine după ce Administrația Aviatică Federală a aprobat la rândul ei folosirea electronicelor portabile pe tot parcursul călătoriei cu avionul, printre acestea numărându-se ebook readere, tablete și console portabile de jocuri.

Dispozitivele electronice mai mari ca și laptop-urile vor trebui puse deoparte în timpul rulării pe pistă, decolării și aterizării, datorită greutații mai mari spre deosebire de device-urile amintite mai sus. Patrick Ky, director executiv al Agenției Europene de Siguranță Aviatică a declarat că acesta este un pas major în procesul de extindere a libertății de a folosi terminalele electronice în timpul zborului, fără a face compromisuri în materie de siguranță.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×