Gigabyte dezvăluie smartphone-urile GSmart Guru G1, Roma R2 și Simba SX1

Autor:  | Publicat în:  Gigabyte 2.184 ori
<b>Gigabyte dezvăluie smartphone-urile GSmart Guru G1, Roma R2 și Simba SX1</b>Compania taiwaneză Gigabyte a anunțat oficial 3 noi modele de smartphone-uri, aceste sunt GSmart Guru G1, Roma G2 și Gigabyte. Astfel aceste 3 modele vor completa gama de terminale android a celor de la Gigabyte. &nbsp; Smartphone-ul GSmart Roma R2 se...

Compania taiwaneză Gigabyte a anunțat oficial 3 noi modele de smartphone-uri, aceste sunt GSmart Guru G1, Roma G2 și Gigabyte. Astfel aceste 3 modele vor completa gama de terminale android a celor de la Gigabyte.

Smartphone-ul GSmart Roma R2 se vrea a fi un terminal adresat începătorilor, în ceea ce privește experiența cu un astfel de device inteligent. Terminalul dispune de un procesor dual-core de 1.3 GHz și 1 GB de RAM. Display-ul este unul de tip IPS, măsoară 4 inch și suportă o rezoluție de 800x480 pixeli. Camera foto principală este una de 5 megapixeli, iar pe partea frontală avem la dispoziție un senzor de 0.3 megapixeli. Pe partea de stocare dispunem de 4GB memorie internă, și de un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Roma R2 cântărește 125 de grame și măsoară sub 1 cm în grosime.

Gigabyte GSmart Guru G1 reprezintă vârful de gamă al companiei. Acesta vine cu un procesor quad-core de 1.5 GHz, 2GB RAM, 32 GB memorie internă și un display Full HD de 5 inch. Spre deosebire de modelul Roma R2, Guru G1 a făcut un upgrade și din punct de vedere al camerei foto, astfel acum avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli, și una secundară de 5 megapixeli. Terminalul cântărește 158 grame, iar profilul acestuia este unul extrem de subțire, doar 7.2 mm.

Gigabyte dezvăluie smartphone-urile GSmart Guru G1, Roma R2 și Simba SX1

GSmart Simba XS1 este un device aflat în categoria mid-end din punct de vedere al caracteristicilor, acesta integrând un procesor dual-core de 1.4 GHz, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă. Mai avem la dispoziție un display de 5 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli și browser-ul Firefox pentru Android preinstalat. Momentan nu se cunosc detalii despre prețuri, dar aceste vor fi dezvăluite în curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×