Compania aeriană United Airlines oferă 23.000 de terminale iPhone 6 Plus Însoțitorilor de zbor

Autor:  | Publicat în:  Apple 782 ori
<b>Compania aeriană United Airlines oferă 23.000 de terminale iPhone 6 Plus Însoțitorilor de zbor</b>în cazul în care vă numărați printre cei care călătoresc destul de mult în jurul lumii, de acum înainte veți putea observa faptul că însoțitorii de zbor vor avea la îndemână un smartphone iPhone 6 Plus, dispozitiv ce se va regăsi în...

în cazul în care vă numărați printre cei care călătoresc destul de mult în jurul lumii, de acum înainte veți putea observa faptul că însoțitorii de zbor vor avea la îndemână un smartphone iPhone 6 Plus, dispozitiv ce se va regăsi în mâinile celor de la United Airlines, companie aeriană care vrea astfel să ușureze munca stewardezilor.

Prin intermediul acestui dispozitiv, însoțitorii de zbor vor avea posibilitatea să ofere informații mult mai utile într-un mod mai ușor, telefonul oferind toate acele detalii despre zbor utile pentru clienți. De asemenea, aceste terminale vor sosi cu o aplicație denumită Passenger+ ce va ajuta stewardezii să ofere servicii personalizate în timpul zborului.

O altă noutate dezvăluită de compania aeriană este faptul că îmbarcarea se va face prin intermediul acestor telefoane, fiind vorba fie despre scanarea unui cod QR, fie despre o funcție care va include serviciul Apple Pay.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×