Compania Apple, buna de plata? Verdict de 625.5 milioane de dolari pentru incalcare de patente

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.104 ori
<b>Compania Apple, buna de plata? Verdict de 625.5 milioane de dolari pentru incalcare de patente</b>Apple este intr-o furtuna de procese, compania fiind atacata din toate partile, dupa ce la randul sau a dat in judecata cateva nume celebre din industria telecom. De aceasta data a fost emis si un verdict defavorabil gigantului din Cupertino, care obliga...

Apple este intr-o furtuna de procese, compania fiind atacata din toate partile, dupa ce la randul sau a dat in judecata cateva nume celebre din industria telecom. De aceasta data a fost emis si un verdict defavorabil gigantului din Cupertino, care obliga compania lui Steve Jobs sa plateasca 625.5 milioane de dolari.

Mirror Worlds LLC este compania care a initiat actiunea legala si care va primi banii, desi Apple a contestat deja decizia tribunalului. Mirror Worlds LLC pretinde ca detine 3 patente folosite de Apple, pentru a afisa documente in format digital. Functiile care folosesc aceste patente sunt Spotlight, Time Machine si Cover Flow, parte a sistemelor de operare Mac.

Apple are o problema doar cu 2 dintre cele 3 patente, afirmand ca nu intelege de ce trebuie sa plateasca pentru toate 3 cand de fapt unul le acopera pe toate si 208 milioane de dolari ar fi de ajuns. Apple si Mirror Worlds trebuie sa depuna noi documente, care vor fi luate in calcul de judecator, inainte de un nou verdict.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×