Compania chineză BBK Își va lansa noul flagship Vivo XShot pe data de 7 mai

Autor:  | Publicat în:  Vivo 684 ori
<b>Compania chineză BBK Își va lansa noul flagship Vivo XShot pe data de 7 mai</b>Iată că unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri de pe piața din China se pregătește să își facă debutul oficial, după cum și cei de la BBK au confirmat de curând data de lansare a acestui nou terminal sub branding Vivo. Terminalul în...

Iată că unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri de pe piața din China se pregătește să își facă debutul oficial, după cum și cei de la BBK au confirmat de curând data de lansare a acestui nou terminal sub branding Vivo. Terminalul în cauză se va numi Vivo XShot și se va axa pe funcții de fotografie.

Printre specificațiile cunoscute până în acest moment se numără un procesor quad-core Snapdragon 801 MSM8974AC, 3G RAM, 32 GB de stocare și o cameră foto care va include un bliț Xenon, modul care se va dovedi a fi mult mai bun față de un bliț flash obișnuit.

De asemenea, Vivo XShot a fost văzut de curând în bazele de date ale testului benchmark AnTuTu, test în cadrul căruia a reușit să obțină peste 40.000 de puncte. Rămâne de văzut cu ce alte surprize ne va încânta Vivo XShot pe data de 7 mai, zi în care va fi lansat și un alt terminal mult-așteptat, și anume Huawei Ascend P7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×