Lenovo postează un teaser pentru un smartphone

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 368 ori
<b>Lenovo postează un teaser pentru un smartphone</b>Lenovo a postat un nou teaser pentru un smartphone cu design metalic, ce ar urma să fie prezentat oficial la MWC 2016. Acesta are toate şansele să fie un succesor pentru modelul Lenovo A6000. &nbsp; Imaginea de mai sus a apărut pe Twitter&nbsp;cu...

Lenovo a postat un nou teaser pentru un smartphone cu design metalic, ce ar urma să fie prezentat oficial la MWC 2016. Acesta are toate şansele să fie un succesor pentru modelul Lenovo A6000.

Imaginea de mai sus a apărut pe Twitter cu inscripţia "#KnockOut Coming Soon MWC2016" (KnockOut va sosi în curând la MWC 2016) şi statusul: "Un terminal foarte arătos şi nou a fost creat de la zero pentru a da pumnul de KO. Pregătiţi-vă!". Observăm aici un device în matriţa sa cu metalul lichefiat aplicat carcasei.

Lenovo A6000 era un device midrange cu ecran de 5 inch HD şi procesor Snapdragon 410, plus 1 GB RAM şi 8 GB stocare. Ne aşteptăm ca urmaşul sau să dubleze cantitatea de RAM şi stocare, să aibă un chipset mai nou şi o cameră mai bună decât cea de 8 MP de pe A6000. Exista sanse totuşi ca tehnologia Dolby Digital Plus sa fie păstrată şi bateria să fie destul de generoasă.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×