PPTV, rivalul companiei chineze LeTV, pregătește la rândul său un smartphone

Autor:  | Publicat în:  PPTV 657 ori
<b>PPTV, rivalul companiei chineze LeTV, pregătește la rândul său un smartphone</b>Săptăm&acirc;na trecută, chinezii din spatele platformei video LeTV ne luau prin suprindere odată cu lansarea a 3 prime smartphone-uri din portofoliul, terminale caracterizate de panouri cu ecran edge-to-edge și dotări de top. Astăzi, prin...

Săptămâna trecută, chinezii din spatele platformei video LeTV ne luau prin suprindere odată cu lansarea a 3 prime smartphone-uri din portofoliul, terminale caracterizate de panouri cu ecran edge-to-edge și dotări de top. Astăzi, prin intermediul unui raport aflăm că și PPTV, rivalul LeTV, pregătește un smartphone la rândul său.

Acest device și-a făcut apariția în cadrul unor randări, iar din câte putem vedea și cei de la PPTV au aceeași idee în minte. Facem referire la panoul frontal cu margini foarte subțiri din jurul ecranului, element ce devine din ce în mai popular. Pe partea din spate a device-ului se remarcă o cameră foto însoțită de bliț dual și difuzoare stereo la bază.

PPTV

Tot la bază avem un port usb Type-C, în timp ce în partea de sus este plasat jack-ul audio de 3.5 mm și emițătorul IR. Din păcate, ultima randare nu ne oferă o privire clară asupra produsului ce urmează a fi lansat de către PPTV.

PPTV, rivalul companiei chineze LeTV, pregătește la rândul său un smartphone

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×