Compania HP (Hewlett-Packard) se va separa În două filiale: PC și enterprise

Autor:  | Publicat în:  HP 896 ori
<b>Compania HP (Hewlett-Packard) se va separa În două filiale: PC și enterprise</b>Potrivit unui raport recent sosit din partea celor de la Wall Street Journal, afăm că producătorul de soluții hardware HP se va separa curând în două filiale distincte. Astfel, în timp ce una dintre acestea își va continua activitatea...

Potrivit unui raport recent sosit din partea celor de la Wall Street Journal, afăm că producătorul de soluții hardware HP se va separa curând în două filiale distincte. Astfel, în timp ce una dintre acestea își va continua activitatea principală, și anume dezvoltarea de produse PC și imprimante, ceea de-a doua filială se va axa pe partea de servicii oferite clienților din enterprise.

Aflăm că HP avea în plan o astfel de separare de câțiva ani, dar cu toate acestea ideea nu s-a pus încă în practică. O astfel de tentativă a avut loc în anul 2011, moment în care CEO-ul de la acea vreme, Leo Apotheker a demisionat din funcție, și astfel separarea a fost pusă în stand-by ulterior.

Din punct de vedere al conducerii, se pare că CEO-ul actual Meg Whitman va conduce compania enterprise, urmând ca vice-președintele HP, Dion Weisler să ocupe poziție de CEO al diviziei PC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×