iPhone 6 primește o ediție neoficială pe culoarea roz; doar 200 unități disponibile

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.324 ori
<b>iPhone 6 primește o ediție neoficială pe culoarea roz; doar 200 unități disponibile</b>Așa cum ne-am obișnuit din partea celor de la Apple, majoritatea terminalelor iPhone ce sunt lansate pe piață vin doar într-o gamă redusă de culori, cu excepția lui iPhone 5c, device pentru care avem la dispoziție mai multe astfel de nuanțe ale...

Așa cum ne-am obișnuit din partea celor de la Apple, majoritatea terminalelor iPhone ce sunt lansate pe piață vin doar într-o gamă redusă de culori, cu excepția lui iPhone 5c, device pentru care avem la dispoziție mai multe astfel de nuanțe ale carcasei. Totuși, atunci când vine vorba despre un nou terminal, ca și iPhone 6, nu putem alege decât dintre 3 versiuni.

Mai precis, noul smartphone este disponibil doar pe gri, argintiu sau auriu, lucru ce ne face să alegem o carcasă dacă vrem ca telefonul să fie ceva mai colorat. Cu toate acestea, se pare că unele companii au venit și cu soluții pentru publicul feminin, un astfel de exemplu fiind o companie din China ce a lansat un iPhone 6 pe culoarea roz.

iPhone 6 primește o ediție neoficială pe culoarea roz; doar 200 unități disponibile

Aflăm că aceasta este o ediție limitată ce va fi disponibilă în doar 200 de unități, motiv pentru care și prețul variantei în cauză va fi ceva mai scump. Din câte putem observa, device-ul vine însoțit de un pachet ceva mai extravagant, de accesoriile standard, cât și de o husă de culoare roz.

iPhone 6 pe culoarea roz

iPhone 6 primește o ediție neoficială pe culoarea roz; doar 200 unități disponibile

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×