Facebook pregătește plăți prin aplicația Facebook Messenger, conform unor screenshoturi ajunse pe web

724 ori
<b>Facebook pregătește plăți prin aplicația Facebook Messenger, conform unor screenshoturi ajunse pe web</b>Un leak aproape la fel de mare ca și nudurile vedetelor ne arată azi că Facebook ar putea pregăti propriul sistem de plăți. El va fi unul destinat contactelor de pe Facebook și veți putea chiar realiza plăti către utilizator via FB Messenger....

Un leak aproape la fel de mare ca și nudurile vedetelor ne arată azi că Facebook ar putea pregăti propriul sistem de plăți. El va fi unul destinat contactelor de pe Facebook și veți putea chiar realiza plăti către utilizator via FB Messenger.

Un student la Stanford a obținut aceste dovezi și le-a publicat pe web sub formă de capturi de ecran și video. Facebook Messenger pare a include opțiuni de plată și trimitere de bani către persoana cu care conversați, la fel de ușor cum se trimite o fotografie. Puteți adăuga un card de debit sau folosi unul deja înregistrat. Există evident și un PIN asociat pentru a securiza procesul.

Facebook pregătește plăți prin aplicația Facebook Messenger, conform unor screenshoturi ajunse pe web

încă nu e clar dacă Facebook va opri un mic procent la fiecare transfer sau dacă își va respecta mantra "it's free and always will be". Era de așteptat să vedem o funcție de acest gen, de vreme ce David Marcus, șeful FB Messenger a fost președintele PayPal o perioadă de timp. Marea problemă aici e securitatea. Ce poate opri un raufacator să fure un telefon, să vorbească cu el însuși pe Facebook și să își transfere bani?

Facebook pregătește plăți prin aplicația Facebook Messenger, conform unor screenshoturi ajunse pe web

Evident, PINul, dar cum multă lume își pune 1234 sau anul nașterii, el nu reprezintă o amenințare serioasă. încă nu e clar dacă și PayPal va fi inclus în Messenger, sau doar carduri direct.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×