Producătorul indian de smartphone-uri Karbonn Mobiles ar putea debuta pe 24 aprilie În România

1.173 ori
<b>Producătorul indian de smartphone-uri Karbonn Mobiles ar putea debuta pe 24 aprilie În România</b>în această dimineață, o știre destul de interesantă și-a făcut apariția pe gadget.ro, site ce a primit un pont cu privire la faptul că producătorul indian de smartphone-uri Karbonn Mobiles ar putea debuta în curând cu o serie de terminale și...

în această dimineață, o știre destul de interesantă și-a făcut apariția pe gadget.ro, site ce a primit un pont cu privire la faptul că producătorul indian de smartphone-uri Karbonn Mobiles ar putea debuta în curând cu o serie de terminale și pe piața din România, mai precis pe data de 24 aprilie.

După cum am aflat într-o serie de articole anterioare, cei de la Karbonn Mobiles pregătesc atât terminale Windows Phone 8.1 accesibile, cât și device-uri dual-OS ce își vor face apariția pe piață în această vară. Revenind la posibilul debut al telefoanelor Karbonn Mobile în România, aflați că deja există o pagină de Facebook intitulată Karbonn Mobiles România, ce pare a fi destul de reală.

Printre primele modele ce ar putea fi aduse de către Karbonn Mobiles în România se numără și Titanium X, terminal ce vine la pachet cu un display IPS Full HD de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek tactat la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. De asemenea, acesta mai dispune și de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED dual.

Rămâne de văzut dacă într-adevăr aceste zvonuri se vor dovedi a fi reale în mai puțin de 2 zile, moment în care va avea loc acest debut Karbonn Mobiles pe piața din România. Totodată, vom vedea și cu ce prețuri au de gând să atragă publicul din România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×