Compania OnePlus vine cu o ofertă provocatoare ce aduce smartphone-ul OnePlus One pentru doar 1$

1.725 ori
<b>Compania OnePlus vine cu o ofertă provocatoare ce aduce smartphone-ul OnePlus One pentru doar 1$</b>După ce ieri, OnePlus One a poposit oficial pe piața din China, iată că oficialii companiei s-au gândit că nu ar strica o mică campanie de publicitate prin care să ofere noul smartphone pentru un preț de doar 1$. Aflați că această ofertă se...

După ce ieri, OnePlus One a poposit oficial pe piața din China, iată că oficialii companiei s-au gândit că nu ar strica o mică campanie de publicitate (Smash The Past) prin care să ofere noul smartphone pentru un preț de doar 1$. Aflați că această ofertă se aplică pentru doar 100 de persoane care își vor filma distrugerea smartphone-ului actual.

Desigur, oferta celor de la OnePlus este una destul de atractivă, ținând cont de faptul că 100 persoane vor beneficia de noul smartphone OnePlus One la un preț de doar 1$. Rămâne de văzut cam câte persoane se vor încumeta la un astfel de upgrade, având în vedere faptul că obținerea unui OnePlus One la acest preț e departe de a fi sigură!

Din punct de vedere al modului în care se vor oferi cele 100 de terminale OnePlus One la prețul de 1$, compania a decis ca fericiții câștigători să fie aleși prin tragere la sorți. Astfel, aflați că deși vă veți distruge telefonul actual, acest lucru nu vă va garanta certitudinea că veți putea cumpăra terminalul OnePlus One la prețul de 1$. Deja numeroși utilizatori care nu au citit regulamentul OnePlus, și-au distrus telefoanele, așteptând să fie din start declarați câștigători. Printre aceștia se numără posesori de HTC One (M7), iPhone sau Samsung. Iată câteva exemple postate pe YouTube:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×