Compania rusească Fly va produce modele Windows Phone, se alătură partenerilor hardware Microsoft

715 ori
<b>Compania rusească Fly va produce modele Windows Phone, se alătură partenerilor hardware Microsoft</b>După ce a început să ofere reduceri, beneficii și gratuități pentru adoptarea lui Windows Phone sau Windows 8.1, Microsoft a primit tot mai mulți parteneri hardware în ultimele luni. Printre colaboratorii săi în segmentul Windows Phone se...

După ce a început să ofere reduceri, beneficii și gratuități pentru adoptarea lui Windows Phone sau Windows 8.1, Microsoft a primit tot mai mulți parteneri hardware în ultimele luni. Printre colaboratorii săi în segmentul Windows Phone se număra acum și Fly, o companie din Rusia.

Ei pregătesc un handset cu Windows Phone 8.1 la bord, unul care va concura cu Nokia Lumia 630 și va veni cu suport dual SIM. Că design el va aduce cu un iPhone 5c și va integra și o cameră de 5 megapixeli cu blitz. Handsetul ar trebui să ajungă pe piața undeva între august și septembrie și va fi vândut la liber și fără blocarea într-o rețea. Compania Fly a fost fondată în 2003 și în ultimii 11 ani a operat pe piața din Rusia, Ucraina, India, Europa de Sud și de Est.

La început Fly producea handseturi cu clapeta glisantă și clamshelluri, iar după câțiva ani de creștere rapidă, a ajuns unul dintre cele 5 branduri de top din Rusia. în 2012 firma intra in segmentul smartphone, în trimestrul 3 al acelui an lansând Seria 4 de telefoane, care a fost un hit în Rusia și a propulsat compania pe locul 2 în rândul brandurilor de terminale Android din acea țară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×