Compari.ro, acum sub forma de aplicatie iPhone cu cititor cod de bare

Autor:  | Publicat în:  Advertorial 2.266 ori
<b>Compari.ro, acum sub forma de aplicatie iPhone cu cititor cod de bare</b>Compari.ro a anuntat recent lansarea unei aplicatii iPhone care permite citirea codurilor de bare cu ajutorul camerei telefonului produs de Apple. Acest soft va fi folosit pentru a cauta in baza de date Compari.ro produsele identificate dupa codul de...

Compari.ro a anuntat recent lansarea unei aplicatii iPhone care permite citirea codurilor de bare cu ajutorul camerei telefonului produs de Apple. Acest soft va fi folosit pentru a cauta in baza de date Compari.ro produsele identificate dupa codul de bare.

Trebuie mentionat ca site-ul Compari.ro ocupa locul 3 intre paginile de comparere de preturi din Romania. Noua aplicatie pentru iPhone are avantajul ca permite verificarea online a preturilor produselor din magazine in doar cateva secunde, bazandu-se pe oferta webshop-urilor. Acelasi software va furniza si informatii despre locul de descarcare a datelor produsului, magazinele online care il comercializeaza si o comparatie a pretului sau cu cele din alte magazine.

Prin aceasta metoda veti gasi cele mai bune preturi si veti economisi bani. Aplicatia pentru iPhone este una simpla, practica si gratuita, dupa cum declara Roland Biro, administratorul firmei detinatoare a site-ului Compari.ro. In baza de date a softului exista 20.000 de coduri de bare, cu accentul pe produse tehnice si de tehnica de calcul (imprimante, aparate foto digitale, telefoane mobile, televizoare LCD si multe altele).

http://itunes.apple.com/ro/app/compari/id368001016?mt=8

Aplicatia suporta si paginile partenere Compari.ro, in limbi straine (bulgara, turca, maghiara si portugheza). Daca nu sunteti posesor de iPhone, puteti totusi accesa varianta mobila a site-ului Compari.ro la adresa http://m.compari.ro (terminalele Android sunt suportate).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×