Competiția Smart IT a ajuns la final, pe 1 februarie aflăm premianții!

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 765 ori
<b>Competiția Smart IT a ajuns la final, pe 1 februarie aflăm premianții!</b>Competiția Smart IT a ajuns la final, inițiativa în spatele căreia se afla Playtech urmând acum să intre în etapa de hotărâre a câștigătorilor. Aplicațiile înscrise până pe 24 ianuarie 2012 sunt supuse jurizării în acest final de lună,...

Competiția Smart IT a ajuns la final, inițiativa în spatele căreia se afla Playtech urmând acum să intre în etapa de hotărâre a câștigătorilor. Aplicațiile înscrise până pe 24 ianuarie 2012 sunt supuse jurizării în acest final de lună, iar numele finaliștilor va putea fi aflat la adresa www.playtech.ro/smartit.

Anunțul câștigătorilor și o Masă Rotundă Smart IT vor avea loc pe 1 februarie, în clubul Tribute din București. La această masă rotundă vor participa experți în domeniul dezvoltării de aplicații, candidații Smart IT și public interesat de domeniu. Intrarea este gratuită, dar se bazează pe înscrierea la această adresă www.playtech.ro/smartit/invitatie. Proiectele finaliste ale competiției Smart IT, la care și Mobilissimo.ro este partener media vor fi prezentate și vor fi desemnați doi câștigători, pe secțiunea web și secțiunea mobile.

Socializarea va fi cuvântul cheie de la evenimentul menționat mai sus, iar dacă sunteți curioși cu privire la juriul concursului bazat pe dezvoltarea de aplicații, aflați că acesta va include specialiști de top, de la companii precum Microsoft, TotalSoft, Kolectiv Studio și Research în Motion. în juriu se vor mai afla și bloggeri precum Cristi China-Birta (chinezu.eu), Cristi Dorombach (piticu.ro) și Dan Dragomir, unul dintre cei mai populari bloggeri tech.

Premiile la Smart IT vor consta in cate 1000 de euro per aplicatie câștigătoare, dar si premii de la sponsori, precum o tabletă ASUS Transformer, un iPhone 4S, o seară gratuită cu prietenii in club Tribue si un an de membership gratuit Select Alliance Program in valoare de 2900 de euro, plus device-uri BlackBerry.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×