Steve Jobs și modalitatea În care a contribuit la concedierea unui angajat Google

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.028 ori
<b>Steve Jobs și modalitatea În care a contribuit la concedierea unui angajat Google</b>Steve Jobs este recunoscut pentru modul impetuos în care-și conducea compania. Eric Schmidt la un moment dat făcea parte din consiliul de conducere al Apple, dar ocupa și poziția de CEO al Google. într-un mail datat pentru 2007, Steve Jobs îi cere...

Steve Jobs este recunoscut pentru modul impetuos în care-și conducea compania. Eric Schmidt la un moment dat făcea parte din consiliul de conducere al Apple, dar ocupa și poziția de CEO al Google. într-un mail datat pentru 2007, Steve Jobs îi cere lui Schmidt să oprească plecarea angajaților Apple către Google.

Un angajat al Google i-a prezentat unui prieten de la Apple o ofertă spre a face parte din echipa Google. Steve Jobs a intrat pe fir și a povestit toată întâmplarea lui Schmidt, cerându-i să reacționeze. Acesta apelează la omul de HR de la Google, care in urma a cererii concediază noul angajat, iar Eric Schmidt transmite această informație împreună cu scuzele sale lui Steve Jobs.

Oare s-a adresat la fel și celui pe care l-a concediat?

Google și Apple nu mai sunt de aceeași baricadă și se înfruntă reciproc în piața de telefonie mobilă sau prin tribunale în cazul patentelor. Steve Jobs promisese un război termonuclear împotriva Google care în opinia sa prin lansarea Android atentase direct la Apple.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×