Componente ale lui iPad 3 ajung pe web, indică schimbări de design

1.375 ori
<b>Componente ale lui iPad 3 ajung pe web, indică schimbări de design</b>Nici nu a început încă 2012 și deja s-a dat startul la zvonistică în legătură cu următorul iPad. Astăzi descoperim o imagine care se presupune că ar reprezenta o componentă din cadrul noii tablete Apple: Microphone Mic Flex Cable Ribbon....

Nici nu a început încă 2012 și deja s-a dat startul la zvonistică în legătură cu următorul iPad. Astăzi descoperim o imagine care se presupune că ar reprezenta o componentă din cadrul noii tablete Apple: Microphone Mic Flex Cable Ribbon.

Componenta și-a făcut apariția pe site-ul chinez TVC-Mall, care se ocupă cu vânzarea de piese pentru iPhone. Ar trebui să fim precauți cu privire la astfel de scăpări, deoarece tot din China proveneau și acele carcase pentru presupusul iPhone 5 cu ecran de 4 inch. Revenind la imaginea de mai sus și la componentă de iPad 3, ea a fost comparată cu cea omoloaga de pe iPad 2 și a fost descoperit un aranjament diferit, care duce cu gândul la un design modificat al device-ului.

Această piesă de tableta are un capăt în formă de U, în vreme ce echivalentul său de pe iPad 2 avea un capăt care făcea o întoarcere la 9 de grade în ambele sensuri. Ce-i drept acest indiciu despre iPad 3 nu este prea clar, dar măcar știm că un lucru va fi diferit. Nici măcar nu ni se garantează că aceasta componentă va sosi pe noua tableta, deoarece Apple are obiceiul de a face comanda de piese de la mai mulți furnizori, selectând-o pe cea ideală în cele din urmă. Iată și o scurtă recapitulare despre ce ar putea include iPad 3: Rețină Display, chipset LTE și camera mai bună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×