RIM și rezultatele din TIII 2011

1.156 ori
<b>RIM și rezultatele din TIII 2011</b>RIM este compania canadiană ce are în portofoliu telefoanele BlackBerry și tableta PlayBook. Rezultatele din ultimul trimestru nu sunt deloc îmbucurătoare și mai ales dacă se face o comparație cu perioada similară din 2010. Avalanșa de telefoane...

RIM este compania canadiană ce are în portofoliu telefoanele BlackBerry și tableta PlayBook. Rezultatele din ultimul trimestru nu sunt deloc îmbucurătoare și mai ales dacă se face o comparație cu perioada similară din 2010. Avalanșa de telefoane Android și evoluția iPhone a prins RIM pe picior greșit și încearcă a se adapta din mers.

Câteva date care s-ar putea să vi se pară interesante:

  • 14.1 milioane de telefoane BlackBerry vândute în TIII și doar 150.000 de tablete PlayBook;
  • 54 de milioane dolari este pierderea creată de căderea serviciilor oferite pe smartphone-urile RIM;
  • venit net de 265 milioane dolari față de 911 milioane dolari în 2010;
  • stocul de tablete PlayBook este uriaș și cred că vor scăpa de ele doar dacă aplică rețeta folosită de HP la Touchpad - reduceri de preț cu adevărat mari. 

Așteptările lor pentru TIV cuprind și vânzarea a 12 - 13 milioane de smartphone-uri. Este perioada sărbătorilor și a cadourilor, ar trebui să beneficieze de ea.

2012 se anunță a fi un an extrem de important pentru RIM și îndrăznesc să spun chiar capital. Vor lansa BlackBerry 10 și primul lor smartphone dual-core. Concurența este acerbă și mă refer nu numai la partea hardware cât mai ales pe partea software, a sistemului de operare și al aplicațiilor. Este greu să dorești a lupta de la egal la egal cu Apple, Google sau Microsoft.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×