Componente ale viitorului iPhone au scapat pe web; Apple iPhone 4, modelul pe 2010?

2.598 ori
<b>Componente ale viitorului iPhone au scapat pe web; Apple iPhone 4, modelul pe 2010?</b>China Ontrade a facut o descoperire interesanta, dezvaluind o serie de imagini care prezinta componente ce ar putea apartine unui viitor model de iPhone. De remarcat este faptul ca ultima oara cand acest site facea o astfel de dezvaluire, informatiile...

China Ontrade a facut o descoperire interesanta, dezvaluind o serie de imagini care prezinta componente ce ar putea apartine unui viitor model de iPhone. De remarcat este faptul ca ultima oara cand acest site facea o astfel de dezvaluire, informatiile erau 100% adevarate.

Aceeasi sursa din China prezentase o serie de componente ale lui iPhone 3GS inca din luna mai, la un moment in care orice informatie despre handset putea fi un zvon. Ei bine, informatiile au fost reale si se pare ca site-ul s-a bazat pe faptul ca noul iPhone fusese deja asamblat, iar componentele sale au fost deja puse in vanzare prin intermediul unor companii chinezesti, cu o luna inainte de lansare.

Componente ale viitorului iPhone au scapat pe web; Apple iPhone 4, modelul pe 2010?

Aparent, aceste componente noi ar apartine lui iPhone 4, care ar trebui sa soseasca pe piata vara viitoare, ceea ce inseamna ca Apple si partenerii sai au inceput deja asamblarea noului model, probabil pentru a evita problemele de aprovizionare. Mai exista si o teorie care afirma ca am putea vedea un nou iPhone pe piata in perioada sarbatorilor din acest an, dar acest lucru este foarte putin probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×