Componente de iPhone 5S: sim tray, butoane de volum, buton Power și indicii despre o nouă culoare! Auriu!

1.632 ori
<b>Componente de iPhone 5S: sim tray, butoane de volum, buton Power și indicii despre o nouă culoare! Auriu!</b>A trecut ceva vreme de când am avut parte de o scurgere de informații legată de iPhone 5S, deci o primim pe aceasta cu brațele deschise. E vorba despre o serie de mici componente ale viitorului terminal, pe care le puteți admira mai jos. &nbsp;...

A trecut ceva vreme de când am avut parte de o scurgere de informații legată de iPhone 5S, deci o primim pe aceasta cu brațele deschise. E vorba despre o serie de mici componente ale viitorului terminal, pe care le puteți admira mai jos.

Fotografiile au ajuns pe Internet datorită site-ului iColorOS și vedem aici SIM tray-uri, butoane On/OFF, butoane de volum și butonul de mut. Observam si alte mecanisme in aceste imagini, care sunt comparate cu cele de pe iPhone 5. Ar putea fi vorba de diferite circuite asociate camerei sau zone din placa de baza.  înainte să ne entuziasmăm prea tare, e posibil ca aceste mici componente să fi fost create în China, în vederea producției de clone de iPhone 5S. Nu ar fi prima oară când clona apare înainte de sosirea telefonului, mai ales că se poate observa o a treia culoare care nu este caracteristică celor de la Apple, auriu!

Apple iPhone 5S Gold

De altfel, ne așteptam ca diagonală și mărimea generală a telefonului Apple de nouă generație să rămână neschimbate. Singurele modificări majore pe care le pot prezice acum sunt o creștere de rezoluție și o cameră mai bună în zona din spate, eventual și o cameră frontală mai bună. Deocamdată ne pregătim pentru WWDC 2013, care începe luni și ne aduce iOS 7.0.

iPhone 5S auriu

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×