Samsung Galaxy S4 primește un kit de Încărcare wireless; Iată-l!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.717 ori
<b>Samsung Galaxy S4 primește un kit de Încărcare wireless; Iată-l!</b>Se pare că nu doar modelele Nokia Lumia se pot lăuda cu accesorii pentru încărcare wireless sau integrarea funcției la bord, ci și faimosul Samsung Galaxy S4. Terminalul a primit un kit pentru încărcare fără fir, pe care îl vedeți mai jos....

Se pare că nu doar modelele Nokia Lumia se pot lăuda cu accesorii pentru încărcare wireless sau integrarea funcției la bord, ci și faimosul Samsung Galaxy S4. Terminalul a primit un kit pentru încărcare fără fir, pe care îl vedeți mai jos.

Gadgetul costă 39.99 dolari și este compatibil cu standardul Qi, deci dacă aveți un accesoriu Qi deja, atunci veți putea încărca handsetul fără fire în plus. Un pad de încărcare cu suport pentru această tehnologie costă 49.99 dolari și sincer să fiu nu înțeleg nebunia cu această "încărcare wireless".

La urma urmei e nevoie de două mecanisme în plus pentru a înlocui un fir, ceea ce mi se pare echivalentul cu a te scărpina cu mâna stângă la urechea dreaptă. Singura veste bună din acest domeniu mi se pare că a venit de la McDonald's, care montează sisteme de încărcare wireless în mesele din restaurantele lor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×