Computex 2014: Microsoft și HTC Își Înnoiesc parteneriatul pe bază de Windows Phone

743 ori
<b>Computex 2014: Microsoft și HTC Își Înnoiesc parteneriatul pe bază de Windows Phone</b>Vicepreședintele Microsoft pe partea de parteneri OEM a anunțat în cadrul Computex 2014 că&nbsp;firma software din Redmond va colabora din nou cu HTC pentru a realiza noi terminale cu Windows Phone la bord. &nbsp; Se zvonea de ceva vreme că vom avea...

Vicepreședintele Microsoft pe partea de parteneri OEM a anunțat în cadrul Computex 2014 că firma software din Redmond va colabora din nou cu HTC pentru a realiza noi terminale cu Windows Phone la bord.

Se zvonea de ceva vreme că vom avea în curând un HTC W8, care să ruleze cel mai nou Windows Phone și să aibă specificații de flagship. E drept că nu au fost dezvăluite planuri prea ample, ci oficialul Microsoft, Nick Parker a declarat că "Microsoft va continua să aibă o relație foarte bună cu HTC și noi produse vor sosi în curând". între timp au apărut noi zvonuri despre HTC W8, care nu va fi o versiune de One M8, ci mai degrabă de HTC A9, un midranger care va sosi și el în curând.

Așteptăm pe noul venit tehnologii ca BoomSound, camera Duo și altele, poate chiar și Zoe sau BlinkFeed. Această colaborare dintre HTC și Microsoft ar putea naște și o tabletă cu diagonală mică și cu preț accesibil, eventual cu CPU Intel la interior. Ce produse credeți că va lansa HTC în urma acestei conlucrări?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×