Conceptul Mitsumi ofera control haptic pe telefonul tau

Autor:  | Publicat în:  Concepte 988 ori
<b>Conceptul Mitsumi ofera control haptic pe telefonul tau</b>Ati dorit vreodata sa controlati telefonul mobil cu o singura mana? Acum acest lucru este posibil prin intermediul gadgetului aflat sub brandul Mitsumi, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare: Accesoriul este un gadget util pentru inputul haptic...

Ati dorit vreodata sa controlati telefonul mobil cu o singura mana? Acum acest lucru este posibil prin intermediul gadgetului aflat sub brandul Mitsumi, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Accesoriul este un gadget util pentru inputul haptic de text, avand ca dezavantaj principal grosimea. Terminalul este montat in spatele unui telefon, dar acest prototip gros va displacea utilizatorilor care apreciaza un handset subtire si slim. Conceptul Mitsumi include un touch pad rezistent si sensibil la atingerea utilizatorului, dar si cateva taste.

Ne intrebam ce rol poate avea un astfel de terminal, de vreme ce pana in 2010 majoritatea terminalelor moderne vor fi dotate cu touchscreen. Lipsa unei interfate touch (in rare cazuri) va fi inlocuita de o interfata touch, creata special pentru un astfel de terminal modern. Banuim ca Mitsumi se adreseaza prin acest gagdget celor care poseda un terminal mai vechi si doresc sa il manevreze cu o singura mana prin intermediul unui touchscreen, pe care telefonul nu il poseda.

Sursa: Concept-Phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×