Rata de penetrare a telefoniei mobile in penitenciare, curand 100%?

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.026 ori
<b>Rata de penetrare a telefoniei mobile in penitenciare, curand 100%?</b>Se pare ca si detinutii realizeaza cat de util si placut este sa fii posesorul unui terminal mobil, datorita unor supraveghetori extrem de generosi, ne informeaza PRO TV. Zeci de ofiteri sau angajati de rand ai penitenciarelor romanesti sunt anchetati...

Se pare ca si detinutii realizeaza cat de util si placut este sa fii posesorul unui terminal mobil, datorita unor supraveghetori extrem de generosi, ne informeaza PRO TV.

Zeci de ofiteri sau angajati de rand ai penitenciarelor romanesti sunt anchetati pentru ca le-ar fi furnizat detinutilor telefoane mobile. Delictul nu se termina aici, deoarece lista de obiecte aduse din "afara" continua si este destul de bogata. Iata ca se reuseste reeducarea factorilor nocivi ai societatii, poate chiar prin educarea lor intr-ale IT-ului si  astfel criminalii vor deveni cyber-criminali.

Un telefon mobil adus unui puscarias poate insemna pentru un supraveghetor o suma mai mare decat salariul pe o luna. Unele obiecte depasesc chiar valoarea de 1000 de euro, in ochii supraveghetorilor, care risca sa ajunga chiar ei in spatele gratiilor, sau sa fie amendati extrem de usturator. Aveti terminale mobile cu care nu aveti ce face? "Donati-le" detinutilor, ei vor stii ce sa faca cu ele..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×