Telefonul Haier HG-V68 prezentat oficial

Autor:  | Publicat în:  Haier 1.881 ori
<b>Telefonul Haier HG-V68 prezentat oficial</b>Se pare ca producatorul Haier doreste sa-si creasca popularitatea in China, deoarece noul sau terminal mobil, HG-V68 a fost prezentat in cadrul SINOCES (China International Consumer Electronics Show) 2007, de la Qingdao. Acest handset de tip clamshell,...

Se pare ca producatorul Haier doreste sa-si creasca popularitatea in China, deoarece noul sau terminal mobil, HG-V68 a fost prezentat in cadrul SINOCES (China International Consumer Electronics Show) 2007, de la Qingdao.

Acest handset de tip clamshell, este de fapt numit HG-V68 3G TV Phone, lucru destul de bizar pentru un terminal care ofera suport doar pentru retele EDGE. Fiindca tot suntem la capitolul defecte, trebuie sa mentionam faptul ca lipsa unei camere frontale destinata video convorbirilor reprezinta un mare minus pentru acest telefon. Privind imaginea de mai sus veti observa 5 iconuri mici aliniate in partea inferioara a ecranului, indicand faptul ca HG-V68 este dotat cu un display touchscreen.

Desi combinatia touchscreen-keypad pare destinata succesului, acest terminal este cel mult comparabil cu un Nokia entry-level. Fara 3G si o camera frontala, HG-V68 ne-ar putea incanta doar printr-un spatiu de stocare iesit din comun sau suport pentru aplicatii pe care concurenta nu il ofera inca. Daca si pretul terminalului va fi la fel de "chinezesc" ca si publicul pe care il tinteste, noul Haier s-ar putea bucura de succes in randul persoanelor cu venituri mici si medii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×