Conceptul Sony Ericsson W3i

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.200 ori
<b>Conceptul Sony Ericsson W3i</b>Iata un iPhone pe care s-a inscriptionat logo-ul Sony Ericsson, sau mai bine zis conceptul Sony Ericsson W3i, un terminal atat de asemanator cu cel recent lansat de Apple, incat cei de la Meizu ar trebuie sa fie gelosi. Conceptul Sony Ericsson W3i duce...

Iata un iPhone pe care s-a inscriptionat logo-ul Sony Ericsson, sau mai bine zis conceptul Sony Ericsson W3i, un terminal atat de asemanator cu cel recent lansat de Apple, incat cei de la Meizu ar trebuie sa fie gelosi.

Conceptul Sony Ericsson W3i duce mai departe inovatiile prezente la predecesorul sau, W2i, incluzand 6GB de memorie flash impreuna cu un slot M2 si o camera de 3.2 megapixeli. W3i este un telefon 3G, dotat cu camere VGA, pe langa cea principala si suportand WiFi, GPS si Bluetooth. De mentionat este si uriasul display multi-touch in pur stil iPhone, care suporta o rezolutie de pana la 480x800 pixeli.

Display-ul poate fi vizualizat si in mod landscape, o veste buna pentru cinefilii care prefera terminalul mobil pentru a savura noile filme. Autorul acestui concept a afirmat ca ar dori sa vada noua generatie a softului Walkman (4.0) inclusa in acest terminal superb. Sa speram ca Sony Ericsson va aprecia acest efort creator, abatandu-se de la stilul traditional al telefoanelor din seria Walkman, pentru a aduce un iz de touchscreen si iPhone.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×