Ce trebuie sa faci ca sa ai telefon mobil cu o camera de 10 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.020 ori
<b>Ce trebuie sa faci ca sa ai telefon mobil cu o camera de 10 megapixeli</b>In primul rand trebuie sa fii corean si sa ai multa imaginatie. De ce imaginatie? Pentru a crede cu adevarat ca ai in fata ochilor un telefon slim si nu un terminal foarte gros al carui atuu principal il reprezinta megapixelii camerei. Iata un telefon...

In primul rand trebuie sa fii corean si sa ai multa imaginatie. De ce imaginatie? Pentru a crede cu adevarat ca ai in fata ochilor un telefon slim si nu un terminal foarte gros al carui atuu principal il reprezinta megapixelii camerei. Iata un telefon despre care nici zvonurile nu au mai vorbit de mult timp, Samsung SCH-B600:

Ultima oara cand am vazut acest terminal, Samsung promitea nefericitilor europeni ca modelul va sosi in curand pe Batranul Continent. Iata-l in continuare disponibil doar in Asia, Coreea ca sa fim mai exacti, dupa ce intreaga comunitate virtuala jubila vazandu-l prezentat la CeBIT... 2006. La ce bun sa stim ca terminalul are o camera de 10 megapixeli, dotata cu autofocus si zoom optic de pana la 3x? La ce bun sa visam la functiile de televiziune mobila pe care le suporta SCH-B600?

Telefonul costa 750 de euro in momentul in care a fost lansat in Coreea. Ca si in cazul a numeroase alte telefoane produse de companii asiatice, vom avea mult de asteptat pana sa vedem un astfel de terminal in magazinele tarii noastre. Nu intelegem atitudinea producatorilor asiatici, care par a dori sa-si vanda produsele doar in interioriul propriei tari. Sa ne mai pese ca acest Samsung are un display de 2.2 inch, cititor de carti de vizita, MP3 player si suporta EV-DO?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×