Concert de telefoane mobile la Timisoara, o premiera la Filamornica "Banatul"

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 980 ori
<b>Concert de telefoane mobile la Timisoara, o premiera la Filamornica "Banatul"</b>Miercuri, 29 aprilie va avea loc pe scena Filarmonicii "Banatul", din Timisoara un concert de sonerii ale telefoanelor mobile, conform Informatia.ro (AMOS News). Liceenii participanti la eveniment se vor putea suna intre ei, coordonati de dirijorul...

Miercuri, 29 aprilie va avea loc pe scena Filarmonicii "Banatul", din Timisoara un concert de sonerii ale telefoanelor mobile, conform Informatia.ro (AMOS News).

Liceenii participanti la eveniment se vor putea suna intre ei, coordonati de dirijorul orchesrei, iar o parte interesanta si interactiva a concertului va fi reinterpretarea de catre orchestra a ringtone-urilor de tot soiul. Clubul Leo, Filarmonica "Banatul" si Inspectoratul Scolar Timis ii invita pe tineri la acest show unic, care schimba conceptia asupra soneriilor telefoanelor, de obicei o pacoste la evenimente culturale.

Concertul are si un scop caritabil, astfel ca din pretul de 5 lei al biletului, 3 lei vor fi folositi pentru strangerea de fonduri, in vederea achizitionarii unei viori performante, pentru o eleva talentata, dar fara posibilitati materiale a Colegiului National de Arta "Ion Vidu".

[Via: Amosnews.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×