Samsung Omnia Pro va sosi cu o tastatura QWERTY in luna iulie a acestui an

Autor:  | Publicat în:  Samsung 6.573 ori
<b>Samsung Omnia Pro va sosi cu o tastatura QWERTY in luna iulie a acestui an</b>Urmand modelul majoritatii producatorilor de telefoane mobile, Samsung a decis sa isi transforme un smartphone cu touchscreen, care a cunoscut succesul in terminal dotat cu tastatura QWERTY. In acest caz este vorba de Omnia, care va deveni Omnia Pro,...

Urmand modelul majoritatii producatorilor de telefoane mobile, Samsung a decis sa isi transforme un smartphone cu touchscreen, care a cunoscut succesul in terminal dotat cu tastatura QWERTY. In acest caz este vorba de Omnia, care va deveni Omnia Pro, varianta ce va sosi pe piata in luna iulie.

Terminalul va dispune de un ecran touch AMOLED WVGA de 3.5 inchi, cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, OS Windows Mobile 6.1 (cu posibilitate de upgrade la 6.5), tastatura QWERTY glisanta si o camera de 5 megapixeli cu autofocus, stabilizator de imagine, blitz si suport pentru captura video. Nu cunoastem deocamdata cantitatea de RAM si ROM disponibila pe acest handset, dar stim ca ea va fi superioara celei de pe primul Omnia, in vreme ce procesorul ar trebui sa aiba minim 624 MHz.

Handsetul va sosi pe piata in iulie la un pret destul de competitiv, in jur de 500 de euro, in special daca luam in calcul ofertele rivalilor Samsung. Daca sunteti incantati de imaginea de mai sus, aflati ca aceasta este doar un concept, ideea celor de la samsung.hdblog.it in legatura cu felul in care va arata noul Omnia.

[Via:Samsung.hdblog.it]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×