Cutremur la companiile de telefonie, blocaj comunicational pe timp de calamitate

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.379 ori
<b>Cutremur la companiile de telefonie, blocaj comunicational pe timp de calamitate</b>Dupa ce operatorii de telefonie si-au dovedit cu succes ineficienta dupa cutremurul de sambata seara, toate companiile de telefonie mobila vor fi controlate incepand de astazi, in urma unei decizii luate, in mod bizar de ministrul de Interne, Dan Nica....

Dupa ce operatorii de telefonie si-au dovedit cu succes ineficienta dupa cutremurul de sambata seara, toate companiile de telefonie mobila vor fi controlate incepand de astazi, in urma unei decizii luate, in mod bizar de ministrul de Interne, Dan Nica.

Acesta, simultan si viceprim-ministru si ministru al administratiei si internelor s-a intalnit ieri dimineata cu presedintele ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii), Catalin Marinescu. Nica i-ar cerut presedintelui ANCOM sa efectueze un astfel de control pentru a descoperi cauzele proastei functionari sau a picarii complete a retelelor de telefonie imediat dupa cutremurul din data de 25 aprilie.

Controlul va fi unul de ordin tehnic si survine in urma plangerilor autoritatilor, ca semnalul de telefonie mobila a fost intrerupt, iar oferirea serviciilor de urgenta a fost afectata, prin caderea retelelor de telefonie mobila, conform Realitatea TV. Astfel, pompierii si ambulantele nu au putut fi apelate si ne vine greu sa credem ca lucrurile ar sta mai bine dupa un cutremur cu intensitate mai mare.

[Via: Ziua.ro]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×