Concurs de aruncat telefoane, noul record - 95 de metri!

1.284 ori
<b>Concurs de aruncat telefoane, noul record - 95 de metri!</b>Daca ati fost vreodata enervat de telefonul personal si ati dorit sa il aruncati cat mai departe cu putinta, aflati ca un astfel de gest a fost transformat intr-un sport. Nu este vorba de clasica intrecere finlandeza organizata de Nokia, ci de o...

Daca ati fost vreodata enervat de telefonul personal si ati dorit sa il aruncati cat mai departe cu putinta, aflati ca un astfel de gest a fost transformat intr-un sport.

Nu este vorba de clasica intrecere finlandeza organizata de Nokia, ci de o competitie a Clubului de Rugby din Marea Britanie. Pentru o suma modica de doar 5 lire sterline (putin sub 10 dolari), grupuri de cate 3 persoane dornice sa se dezmorteasca si sa-si verse nervii pe terminale mobile beneficiaza de o serie de aruncari. Cea mai lunga astfel de aruncare a masurat 95 de metri, batand recordul mondial al anului 2005.

Pentru posesorii unui super telefon impodobit cu diamante si cristale Swarovski, o astfel de initiativa se poate dovedi costisitoare, dar cand un terminal de 3000 de euro ne scapa din mana si este distrus, ne-am putea varsa nervii pe handseturi mai ieftine. Acest sport inedit aminteste vag de baseball, doar ca in locul mingii se afla telefoane mobile, iar in locul sportivilor se afla persoane care doresc sa se relaxeze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×