Telefonul Beyonce, o realitate?

8.599 ori
<b>Telefonul Beyonce, o realitate?</b>Nu ne asteptam sa vedem un handset care sa poarte brandingul Beyonce prea curand, desi artista este decisa sa-si lase amprenta pe o serie de gadgeturi. &nbsp; Telefoanele mobile sunt vazute de promoteri drept o metoda de a stabili contacte cu fanii, chiar...

Nu ne asteptam sa vedem un handset care sa poarte brandingul Beyonce prea curand, desi artista este decisa sa-si lase amprenta pe o serie de gadgeturi.

Telefoanele mobile sunt vazute de promoteri drept o metoda de a stabili contacte cu fanii, chiar si dupa plecarea acestora de la concert. Iata ca numerosi artisti moderni au inclus terminalele mobile in spectacolele lor, permitand fanilor sa voteze anumite melodii, sa downloadeze ringtoneuri sau sa trimita mesaje text catre site-ul unei formatii in timpul concertului. O astfel de practica este evident populara si in Romania, fiind folosita si de artistii autohtoni.

Mathew Knowles, manager si tatal lui Beyonce a afirmat ca se asteapta sa foloseasca miile de numere de telefon obtinute in turneul actual pentru a brandui o serie de produse, inclusiv un telefon-Beyonce. Intr-o astfel de situatie, atat artistul, cat si producatorul terminalului au de castigat, de pe urma publicitatii reciproce. Suntem curiosi sa vedem cate unitati de Beyonce Phone se vor vinde, in conditiile in care artista se afla mai mereu in topurile din SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×