Conexiune broadband in timpul zborului cu avionul, prin T-Mobile si Lufthansa

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 972 ori
<b>Conexiune broadband in timpul zborului cu avionul, prin T-Mobile si Lufthansa</b>Cursa de a pune la dispozitie conexiuni broadband in timpul calatoriei cu avionul nu este o noutate, dar se pare ca si-a gasit un invingator. T-Mobile a facut echipa cu Lufthansa pentru a oferi calatorilor un serviciu atat de necesar in timpul celor 8 de...

Cursa de a pune la dispozitie conexiuni broadband in timpul calatoriei cu avionul nu este o noutate, dar se pare ca si-a gasit un invingator. T-Mobile a facut echipa cu Lufthansa pentru a oferi calatorilor un serviciu atat de necesar in timpul celor 8 de zbor.

O alta doleanta a calatorilor s-a soldat cu o noua "cursa" a numelor mari din industria mobila: convorbirile in timpul zborului. Totusi aceasta initiativa nu a capatat inca o forma palpabila, iar reprezentantii Lufthansa afirma ca majoritatea calatorilor au declarat ca nu doresc un astfel de serviciu. Atitudinea acestora pare destul de justificata, in conditiile in care nimeni nu doreste sa fie auzit in timp ce se cearta la telefon, de catre alte 20-30 de persoane.

Totusi ne intrebam daca Lufthansa nu a aflat inca de Skype de vreme ce pune la dispozitie conexiuni broadband dar nu se ocupa si de convorbiri. In orice caz, putem spera ca aceasta initiativa va fi adoptata si de alte companii aeriene, deoarece nu este nimic mai rau decat sa fii la mii de metri deasupra unei zone Wi-Fi si sa nu te poti conecta. Credeti ca vor fi probleme cu acest serviciu in timpul zborului sau ca vom putea vorbi curand pe telefonul mobil chiar si in avion?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×