Telefonul Picasso, dupa chipul si asemanarea artistului

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 988 ori
<b>Telefonul Picasso, dupa chipul si asemanarea artistului</b>Iata ca asocierile telefoanelor cu branduri de automobile si case de moda nu mai sunt populare si a venit momentul culturalizarii prin asocierea cu mari artisti. Telefonul Picasso, din imaginea urmatoare este cel mai bun exemplu pentru acest nou trend:...

Iata ca asocierile telefoanelor cu branduri de automobile si case de moda nu mai sunt populare si a venit momentul culturalizarii prin asocierea cu mari artisti. Telefonul Picasso, din imaginea urmatoare este cel mai bun exemplu pentru acest nou trend:

Tastatura este "modernista" intr-un mod destul de neplacut, dar exteriorul terminalului se ridica la inaltimea asteptarilor in cazul unui astfel de handset. Programat pentru lansare in premiera in Taiwan, acest telefon cu clapeta include un display extern OLED, o camera de 1.3 megapixeli dotata cu autofocus, A2DP si continuturi care au ca tema opera lui Picasso. Oare artistul ar fi fost mandru de faptul ca acest terminal ii poarta numele sau l-ar fi renegat?

Aruncand o privire la dispunerea tastelor intelegem imediat ca intregul design al telefonului este o metafora, una prost inteleasa. Daca Picasso picta fiinte ale caror parti anatomice erau plasate haotic (in pur stil modernist), producatorii terminalului au procedat la fel cu tastele navigationale, oferindu-ne in schimb o serie de poze la rezolutie scazuta cu picturile celebrului artist. Data oficiala de lansare si pretul terminalului nu sunt cunoscute inca si nu suntem siguri daca vom vedea vreodata handsetul in Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×