Telefonul Picasso, dupa chipul si asemanarea artistului

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.004 ori
<b>Telefonul Picasso, dupa chipul si asemanarea artistului</b>Iata ca asocierile telefoanelor cu branduri de automobile si case de moda nu mai sunt populare si a venit momentul culturalizarii prin asocierea cu mari artisti. Telefonul Picasso, din imaginea urmatoare este cel mai bun exemplu pentru acest nou trend:...

Iata ca asocierile telefoanelor cu branduri de automobile si case de moda nu mai sunt populare si a venit momentul culturalizarii prin asocierea cu mari artisti. Telefonul Picasso, din imaginea urmatoare este cel mai bun exemplu pentru acest nou trend:

Tastatura este "modernista" intr-un mod destul de neplacut, dar exteriorul terminalului se ridica la inaltimea asteptarilor in cazul unui astfel de handset. Programat pentru lansare in premiera in Taiwan, acest telefon cu clapeta include un display extern OLED, o camera de 1.3 megapixeli dotata cu autofocus, A2DP si continuturi care au ca tema opera lui Picasso. Oare artistul ar fi fost mandru de faptul ca acest terminal ii poarta numele sau l-ar fi renegat?

Aruncand o privire la dispunerea tastelor intelegem imediat ca intregul design al telefonului este o metafora, una prost inteleasa. Daca Picasso picta fiinte ale caror parti anatomice erau plasate haotic (in pur stil modernist), producatorii terminalului au procedat la fel cu tastele navigationale, oferindu-ne in schimb o serie de poze la rezolutie scazuta cu picturile celebrului artist. Data oficiala de lansare si pretul terminalului nu sunt cunoscute inca si nu suntem siguri daca vom vedea vreodata handsetul in Europa.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×