Conexiuni de 42Mbps prin Ericsson HSPA Evolution

1.153 ori
<b>Conexiuni de 42Mbps prin Ericsson HSPA Evolution</b>Dupa ce aflam ca NTT DoCoMo testeaza tehnologii 3G ce ofera viteze de pana la 250 Mbps, iar Nokia Siemens Networks a dublat viteza EDGE, aflam si ca Ericsson va lansa un tip de conexiuni cu o viteza de 42 Mbps. Conexiunea va purta numele de HSPA Evolution...

Dupa ce aflam ca NTT DoCoMo testeaza tehnologii 3G ce ofera viteze de pana la 250 Mbps, iar Nokia Siemens Networks a dublat viteza EDGE, aflam si ca Ericsson va lansa un tip de conexiuni cu o viteza de 42 Mbps.

Conexiunea va purta numele de HSPA Evolution si va reprezenta o imbunatatire semnificativa fata de cea de 7.2  Mbps, performanta maxima a unei retele HSDPA la ora actuala. Upgrade-ul va fi prezent pe piata in acest an, in timp ce asteptam super-vitezele promise de cercetatorii asiatici. Ca si in cazul lui Super 3G, HSPA Evolution foloseste antene Multiple Input, Multiple Output (MIMO) pentru a transfera parti multiple ale fluxului de date simultan.

Totusi, in cazul acestei conectivitati sunt utilizate antene 2x2, iar o parte din tehnologia care ofera super-viteze 3G nu este utilizata. Avantajul este o metoda mai usoara de upgrade, iar Ericsson afirma ca 90 din cele 185 de retele HSPA din lume vor "migra" cu usurinta la HSPA Evolution. Compania isi va prezenta oficial noua tehnologie in cadrul CTIA saptamana viitoare si trebuie sa aflati ca deocamdata nici un operator nu s-a declarat interesant de a-si upgrada reteaua astfel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×