Noi aspecte ale cautarii Google

1.237 ori
<b>Noi aspecte ale cautarii Google</b>Aruncand o privire pe Just Talk About Web aflam ca exista mult lucruri pe care nu le stim inca despre cautarea Google. Unul dintre acestea este faptul ca putem "cauta in cadrul cautarii". Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus reprezinta rezultatele...

Aruncand o privire pe Just Talk About Web aflam ca exista mult lucruri pe care nu le stim inca despre cautarea Google. Unul dintre acestea este faptul ca putem "cauta in cadrul cautarii".

Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus reprezinta rezultatele cautarii, folosind termenul "Microsoft". Dupa cum vedeti, putem efectua inca o cautare in cadrul rezultatelor cautarii. Se pare ca doar portalurle de stiri au aceasta functie, iar utilizatorul care a descoperit-o a regasit-o apoi testand termenii de cautare "New York Times" si "Washington Post". In schimb, veti obtine rezultate standard cautand "Yahoo" sau "AOL".

Un alt upgrade interesant are legatura cu faimosul toolbar Google. Cautand "Google Toolbar" cu ajutorul celebrului motor de cautare, veti primi un rezultat cum este cel din imaginea urmatoare.

Noutati in Google Search

Dati apoi click pe linkul "Installed" si in mai putin de o secunda veti avea toolbarul instalat, dupa cum puteti observa in screenshotul de mai jos. Se pare ca Google si-a imbunatatit considerabil functionalitatea, iar cateva modificari au fost facute si in cadrul lui Google Docs, in special la capitolul design.

Noutati in Google Search

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×