Google oferă 2 GB stocare În Drive cadou de "Ziua Internetului Sigur"

889 ori
<b>Google oferă 2 GB stocare În Drive cadou de "Ziua Internetului Sigur"</b>știm că există "Ziua Clătitelor" și "Ziua îmbrățișărilor", dar azi am aflat că există și "Ziua Internetului Sigur", ocazie cu care Google face cadouri. Azi, 10 februarie este acea zi, iar aceasta ar fi aniversarea cu numărul 12, aparent....

știm că există "Ziua Clătitelor" și "Ziua îmbrățișărilor", dar azi am aflat că există și "Ziua Internetului Sigur", ocazie cu care Google face cadouri. Azi, 10 februarie este acea zi, iar aceasta ar fi aniversarea cu numărul 12, aparent.

Cu această ocazie Google le oferă 2 GB de stocare extra în Drive celor care realizează o verificare de securitate accesând acest link. Acest proces de verificare a securității durează 2 minute și verifică în ce măsură mai este actuală informația contului vostru, la capitolul recovery. Astfel, dacă se detectează activități suspicioase legate de cont, el va fi blocat de Google și voi veți primi notificări prin canale secundare definite în datele voastre personale din cont.

Google oferă 2 GB stocare În Drive cadou de "Ziua Internetului Sigur"

Veți putea cu această ocazie să vedeți și validați sesiunile recente de autentificare. In acest mod veți afla unde s-a accesat contul vostru, de către cine și dacă există motive de îngrijorare. Acest procedeu Checkout va implica și confirmarea aplicațiilor și terminalelor care au permisiunea de a accesa informațiile voastre si contul vostru Google. Odată terminată verificarea, veți primi cei 2 GB extra, pe undeva pe la finalul acestei luni.

Google oferă 2 GB stocare În Drive cadou de "Ziua Internetului Sigur"

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×