Noul iPad e deja un succes total: toate unitățile din precomanda au fost vândute!

1.060 ori
<b>Noul iPad e deja un succes total: toate unitățile din precomanda au fost vândute!</b>Nici nu a trecut bine săptămâna de când noul iPad a fost anunțat și deja aflăm că terminalul cu ecran Retina Display e un succes. Se pare că toate unitățile disponibile prin precomandă au fost deja vândute, semn că publicul vrea neapărat...

Nici nu a trecut bine săptămâna de când noul iPad a fost anunțat și deja aflăm că terminalul cu ecran Retina Display e un succes. Se pare că toate unitățile disponibile prin precomandă au fost deja vândute, semn că publicul vrea neapărat să vadă cum arată o tabletă LTE cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli.

Această situație o repetă pe cea de anul trecut, când iPad 2 s-a vândut prin precomandă la fel de bine. Apple își informează clienții că în acest moment timpul de așteptare pentru noi livrări este de 3 săptămâni. Ca de obicei, reprezentanții Apple afirmă că în acest an cererea noii tablete a fost peste așteptări. în SUA și Canada, clienții care vor să facă precomenzi vor primi nouă tableta în jurul datei de 19 martie, conform magazinului online Apple. Clienții din afara Statelor Unite și Canadei vor mai avea puțin de așteptat, deoarece americanii sunt privilegiați. Astfel, clienții din Franța, Japonia, Germania, Elveția și Marea Britanie își vor primi comanda de abia peste 3 săptămâni (dacă fac comandă acum).

între timp, în Hong Kong noul iPad este listat deja drept indisponibil. Apple a avut grijă să crească din timp producția de tablete, pentru a face față cererii. Mă aștept să vedem vânzări destul de bune și pentru iPad 2, care a fost ieftinit cu 100 de dolari față de prețul de la lansare. Analiștii au totuși o viziune sumbră, care include stocuri insuficiente și asta din cauza partenerilor LG Display, Samsung și Sharp care nu vor fi capabili să producă destule unități Retina Display.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×