Consola Android de 99 de dolari În curs de dezvoltare! Rival neoficial pentru Nexus Q?

Autor:  | Publicat în:  Android 885 ori
<b>Consola Android de 99 de dolari În curs de dezvoltare! Rival neoficial pentru Nexus Q?</b>Nici nu a fost anunțată bine "bila magică" Nexus Q și deja hackerii au încercat să ruleze jocuri pe ea, fără prea mare succes. Ei bine, până ce vom reuși să jucăm Angry Birds pe acel gadget, există un proiect de consola de gaming Android la...

Nici nu a fost anunțată bine "bila magică" Nexus Q și deja hackerii au încercat să ruleze jocuri pe ea, fără prea mare succes. Ei bine, până ce vom reuși să jucăm Angry Birds pe acel gadget, există un proiect de consola de gaming Android la preț de 99 de dolari. Proiectul poartă numele de Ouya și definește un mic gadget pe care să îl conectați la HDTV și să vă jucați prin intermediul său.

La urma urmei numeroși utilizatori conectează telefonul sau tableta prin HDMI/DLNA la televizor și se joacă și de ce nu ar fi luate dotările cheie ale terminalelor mobile și integrate într-o consolă de mici dimensiuni. Cât loc poate ocupa un CPU Tegra 3, GPU de nouă generație, 16 GB spațiu stocare plus microSD, SD, USB 1 GB RAM și chipuri pentru conectivitate? în plus exista și posibilitatea de streaming prin OnLive, de exemplu sau poate Gaikai, serviciu proaspăt cumpărat de Sony și cunoscut drept "Netflix pentru jocuri".

în spatele proiectului Ouya se ascund persoane implicate în proiecte cu răsunet că One Laptop Per Child, Jawbone Jambox, Peek și Color. Doecamdata Google nu a oferit aprobarea pentru acest proiect și nu cred că o va face prea curând, deoarece ar fi un soi de rival cu Nexus Q. Există și problema hacking-ului consolei pentru a rula jocuri neoficiale Android, ceea ce ar face că profiturile din vânzarea jocurilor să scadă.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×