Procesoarele hiturilor viitoare: iPhone 5 bazat pe Exynos 4 (quad core), 4 core Qualcomm vine În trimestrul 4! (Video)

1.549 ori
<b>Procesoarele hiturilor viitoare: iPhone 5 bazat pe Exynos 4 (quad core), 4 core Qualcomm vine În trimestrul 4! (Video)</b>Avem o colecție interesantă de informații cu privire la viitoare procesoare, astfel aflăm că iPhone 5 va fi dotat cu un procesor quad core bazat pe Exynos 4 de pe Samsung Galaxy S III, dar și date despre următorul hit Qualcomm. Veștile vin de la...

Avem o colecție interesantă de informații cu privire la viitoare procesoare, astfel aflăm că iPhone 5 va fi dotat cu un procesor quad core bazat pe Exynos 4 de pe Samsung Galaxy S III, dar și date despre următorul hit Qualcomm. Veștile vin de la Digitimes, care primește mereu informații în premieră de la furnizori.

Procesoarele quad core de la Qualcomm vor ajunge la timp pentru terminalele lansate în perioada sărbătorilor de iarnă. Revenind puțin la iPhone 5 existau două teorii distincte cu privire la procesorul său: fie un Apple A6 quad core produs la TSMC, fie un A6 produs chiar de către Samsung și având că identitatea reală un Exynos 4 quad core modificat, deja prezent pe Galaxy S III. Rezultatul ar putea fi un puternic CPU de 32 nm produs în fabrica Samsung din Austin, Texas.

Qualcomm quad-core

și acum din nou în tabăra Qualcomm, care pregătește un CPU quad core APQ8064A, despre care se vorbește în clipul de mai jos. Ce îmi sună foarte bine e faptul că acesta e un chip cu LTE, bazat pe procesul de producție de 28 nm și mai ales că vine cu un GPU Adreno 320, deci o nouă generație de procesare grafică pentru jocuri și mai arătoase tocmai a primit undă verde. Deja zvonurile afirmă că așa-zisul HTC One XXL, acel rival de Galaxy Note cu procesor Qualcomm quad core va adopta acest procesor. Va fi o iarnă mai încinsă în 2012 chiar decât vara se pare!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×