Consola de jocuri Ouya disponibilă din 4 iunie pe plan internațional

Autor:  | Publicat în:  OUYA 919 ori
<b>Consola de jocuri Ouya disponibilă din 4 iunie pe plan internațional</b>Ouya se dorește a fi o consolă Android cu preț de 99 dolari, design compact, hardware bazat pe CPU Tegra 3 quad-core la 1.7 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, port USB, microUSB, Android 4.1 Jelly Bean și un controller wireless. &nbsp; Acum a...

Ouya se dorește a fi o consolă Android cu preț de 99 dolari, design compact, hardware bazat pe CPU Tegra 3 quad-core la 1.7 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, port USB, microUSB, Android 4.1 Jelly Bean și un controller wireless.

Acum a fost avansată și data la care produsul va intra în stocurile magazinelor online - 4 iunie. Consola Ouya va putea fi comandată și prin Amazon.com. Mă aștept să debuteze și pe plan local, dar cred că prețul de achiziție va depăși 100 de euro. Sunt curios cum se mișcă un astfel de produs. Play Store a evoluta mult și sunt jocuri din ce în ce mai bine puse la punct care dau dependență și te fac să petreci ore întregi în fața smartphone-ului sau tabletei. Cu ajutorul lui Ouya divertismentul Android va sosi și pe televizorul de acasă.

Hardware-ul va fi ușor învechit la data în care va fi lansat device-ul. Din acest punct de vedere se aseamănă cu HTC One X+ (același CPU, GPU și 1 GB memorie RAM). Cred că Tegra 4 s-ar fi potrivit de minune + câteva jocuri care să pună consola și hardware-ul în valoare, noutăți față de ceea ce se găsește în magazinul de aplicații Android. Dacă vor avea priză la public presupun că vor recidiva cu a doua generație.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×