iPhone 5S ar putea sosi pe 20 iunie, În cadrul unei conferințe Apple

1.335 ori
<b>iPhone 5S ar putea sosi pe 20 iunie, În cadrul unei conferințe Apple</b>Celebrul blog japonez axat pe Apple/Mac/iDevices Macotakara a descoperit o posibilă dată la care vom vedea noul iPhone. E vorba despre iPhone 5S, care ar putea fi prezentat în data de 20 iunie 2013. &nbsp; Comercializarea ar&nbsp;putea începe în luna...

Celebrul blog japonez axat pe Apple/Mac/iDevices Macotakara a descoperit o posibilă dată la care vom vedea noul iPhone. E vorba despre iPhone 5S, care ar putea fi prezentat în data de 20 iunie 2013.

Comercializarea ar putea începe în luna iulie și există și zvonuri legate de o lansare dublă, care să includă și un model low cost pentru piețele în curs de dezvoltare. Aceste model de buget ar putea sosi în luna august, la câteva săptămâni după iPhone 5S. Sincer să fiu s-a vorbit prea mult despre acel iPhone cu carcasa din plastic și preț mic pentru că el să nu fie real. Se vorbește deja de cel puțin 2 ani și ar fi cazul că măcar Apple să infirme asta, sau să lanseze în sfârșit produsul.

Rețineți și că evenimentul destinat dezvoltatorilor iOS, WWDC 2013 va avea loc între 10 și 14 iunie, iar în cadrul sau vom vedea un demo al lui iOS 7.0. Rămâne de văzut dacă Apple va folosi conferința dezvoltatorilor pentru a anunța noul iPhone sau va aștepta încă o săptămână. Un lucru interesant e că am putea vedea și un demo arătos al lui Modern Combat 5 în cadrul WWDC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×